VÆR MED

Fly
Kvinde
Kor

Som korleder brænder jeg for at hjælpe kvinder med at opdage deres personlige klang, så det føles naturligt, lyder autentisk og kraftfuldt.

Fly Kvinder er et verdensmusikkor, der er startet på Fly Fabrikken og er tilgængelig for alle niveauer.  Vi indstuderer smukke korarrangementer fra hele verden: fra skandinaviske musik til østeuropæiske sange, fra Gospel til Mantra, fra “jodel” (østrigsk sangstil) til “kulning” (svensk lokkeråb).

Undervisningen finder sted på Flyfabrikken hver tirsdag kl. 19.30 – 21:30

Som korleder brænder jeg for at hjælpe kvinder med at opdage deres personlige klang, så det føles naturligt, lyder autentisk og kraftfuldt. Målet er at finde tillid til sin egen stemme og glæde i at udtrykke sig med krop og sjæl. Derfor forbinder jeg forskellige afslapningsmetoder med den klassiske sangteknik, som hjælper at forbedre stemmevolumen og klangfavren.

Desuden er der muligheden for at øve sig på scenen. På længere sigt er det drømmen om at rejse til Berlin, for at møde mit tideligere kvindekor “Singfrauen Berlin” og skabe en kulturel udveksling af erfaringer.

Katharina Dahl

KORLEDER